The Latest News

استاندار اصفهان گفت: همه شرایط فراهم است که شهر و استان اصفهان را به دوستدار محیط زیست تبدیل کنیم

یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبت‌ها پخت آن رواج دارد شله زرد است. این دسر که هم شکل بسیار جذاب و هم طعم بسیار لذیذی دارد در اکثر اعیاد مذهبی، ایام ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری، و در هیئت‌ها به-عنوان نذری طبخ می‌شود. ماده‌ی اصلی شله‌زرد برنج است که بهتر است از انواع برنج ریز و نیم‌دانه باشد. برنج موردنظر برای شله-زرد حتما باید حدود یک روز در آب خیسانده و نرم شود.

دکتر مرجان شاکری سرپرست اداره کل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: با بیان اینکه محیط زیستی ترین استاندار کشور در کنار ما هستند، ابراز داشت: امید است سمن‌های زیست محیطی و مردم اصفهان به ما کمک کنند تا یک ورق طلایی در تاریخ محیط زیست این دیار ثبت شود و به احیای تالاب گاوخونی به عنوان قلب اصفهان توجه کنیم.

استاندار اصفهان، نصف جهان را میعادگاه هنر و اندیشه ایرانی دانست و بر کاربردی کردن عناوین ملی و جهانی این شهر تاریخی تأکید کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان بر لزوم ایجاد پایانه صادرات صنایع‌دستی در استان اصفهان تأکید کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، ابلاغ سند توسعه صنایع‌دستی را مبشر توسعه صنایع‌دستی ایرانی معرفی کرد.

آیین اختتامیه هفتمین جشنواره ملی رسانه‌ای معلولان با حضور نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق محروم، شهرداراصفهان، مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان و جنوب کشور، مشاور استاندار در امور معلولین، مدیر کل بهزیستی و جمعی از مسئولان استان و با حضور گسترده افراد دارای معلولیت برگزارشد.