معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان ، با اشاره به اجرای پروژه های متعدد زیست محیطی در این شرکت و همچنین پروژه های در دست اجرا گفت: این شرکت نه تنها با نظارت سازمان محیط زیست در مسیر صنعت سبز قرار دارد بلکه با تولید ریل، امکان توسعه حمل و نقل ریلی و خطوط مترو را فراهم نموده تا بزرگترین عامل آلایندگی شهرها یعنی تردد خودروها را کاهش یابد.
علیرضا رضوانیان اظهار داشت: کسی نمی تواند ادعا کند که صنعت از جمله صنعت فولاد آلاینده نیست. اما کاهش آلایندگی راه های مختلفی دارد هم چنان که در بسیاری کشورهای دنیا کارخانه های فولادی نزدیک مناطق مسکونی هستند و مشکلی هم ایجاد نمی شود. در واقع صنایع فولادی باید برای کنترل آلایندگی، نهایت تلاش خود را بکنند اما امکان توقف فعالیت این صنایع وجود ندارد چرا که نمی توان به مردم گفت که خانه نسازند، از لوازم خانگی استفاده نکنند و… چرا که همه این ها نیازمند صنعت فولاد هستند .
وی افزود: در این بین، آلایندگی حاصل تردد خودروها و مناسب نبودن و کامل نبودن خدمات حمل و نقل شهری نسبت به صنایع فولادی بسیار بیشتر است اما کمتر مورد توجه قرار می گیرد . برای افزایش خدمات حمل و نقل شهری، توسعه حمل و نقل ریلی اهمیت بسیاری دارد که طی سالیان گذشته به دلیل نبود ریل و مشکلات ناشی از تحریم، توسعه مناسب در این بخش را شاهد نبودیم. اما ذوب آهن اصفهان با تولید ریل، این مشکل را حل کرد و هم اکنون با تولید انواع ریل مورد نیاز کشور، توسعه خطوط ریلی را شاهد هستیم و سال گذشته در این خصوص رکورد توسعه این زیرساخت مهم در کشور با بهره گیری از ریل ملی، شکسته شد . اگر به اهمیت تولید ریل توسط ذوب آهن توجه نشود و یا به دلایل مختلف از جمله مقابله با آلایندگی بخواهیم مانع تولید این شرکت شویم، ریل تولید نخواهد شد و قطعاً خطوط مترو توسعه نخواهد یافت و آلایندگی شهری نیز همچنان مسیر افزایش را در پیش می گیرد .
معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان گفت: در واقع این مجتمع عظیم صنعتی علاوه بر فعالیت های زیست محیطی که برای کاهش آلایندگی های خود انجام داده و در این زمینه بیش از ۴ هزار میلیارد ریال هزینه کرده است و برای نگهداری فضای سبز ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتاری که ۸۰ برابر استاندارد جهانی برای صنایع است، سالانه ۱۴ میلیارد تومان هزینه می کند، جهت کاهش آلایندگی ناشی از تردد خودروها هم، تولید ریل را با سختی فراوان و در شرایط تحریم رقم زد که اهمیت بسیاری برای محیط زیست دارد.
شایان ذکر است ذوب آهن اصفهان سال گذشته با تولید ۵۵ هزار تن ریل ، شرایط اجرای پروژه های توسعه حمل و نقل ریلی در هفت محور کشور را فراهم کرد و با تحویل ریل به مترو اصفهان و تهران، کمک بسیاری به توسعه خدمات حمل و نقل شهری نمود. با توجه به اثرات زیست محیطی توسعه حمل و نقل ریلی و همچنین توسعه مترو در کلان شهرها، می توان گفت، فرایند تولید در ذوب آهن اصفهان، هم اکنون در خدمت حفط محیط زیست است .
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
آخرین اخبار
شما می توانید لذت ببرید
در پی حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان و افزایش سفرها و ترددهای بینشهری، مرکز تماس سامانه ملی سفر وابسته به کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، طی بازه زمانی ٢٣ خرداد تا ۶ تیرماه ۱۴۰۴، مجموعاً ۲۳ هزار و ۸۹۱ تماس مردمی را دریافت و ثبت کرد.
در سهماهه نخست سال 1404 که از سوی رهبر معظم انقلاب با نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شد، کارکنان جهادگر و بلندهمت فولاد مبارکه و شرکت فولاد و نورد سبا با رکوردشکنیهای متعدد، توانستند علیرغم محدودیتهای موجود در حوزه انرژی، تمامی اهداف شرکت در فصل بهار را محقق سازند.
جلسه هماهنگی برق رسانی به طرح نهضت ملی مسکن بهارستان با حضور احمدی مدیرعامل شرکت عمران بهارستان در دفتر دادخواه مديرعامل شركت توزيع برق شهرستان اصفهان برگزار شد.
شرکت نمایشگاه بین المللی استان اصفهان در راستای توسعه فعالیت های بین المللی خود و با هدف تعمیق روابط با همتایان خود در سایر کشورها و ایجاد شبکه ای از همکاری های نمایشگاهی برای اشتراک تجربیات، آموزش و ارتقا سطح کمی و کیفی نمایشگاه ها و رویدادها، به عضویت فدراسیون آسیایی انجمن های نمایشگاهی درآمد.
پاسخ دهید