رئیس اتاق بازرگانی شهر کویته ایالت بلوچستان پاکستان به همراه جمعی از تجار این کشور با رئیس اتاق بازرگانی اصفهان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طبیعت گردشگران و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این دیدار با ابراز خرسندی از میزبانی از هیئت تجاری شهر کویته ایالت بلوچستان پاکستان در اصفهان اظهار داشت: صنعت اصفهان در حوزههای گوناگون بسیار پیشرو است و شرط عملیاتی شدن مذاکرات در چنین جلساتی، اطلاع ما از نیازهای مردم پاکستان در حوزههای گوناگون است تا اتاق بازرگانی اصفهان میان تولیدکنندگان و بازرگانان اصفهانی و پاکستانی نقش واسط را ایفا کند.
سردار محمد اقبال خلجی، رئیس اتاق بازرگانی شهر کویته ایالت بلوچستان پاکستان نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر به اصفهان گفت: در بازدیدی که از نمایشگاه ایران اکسپو داشتیم شاهد توانمندیهای فراوان صنعتی و صادراتی ایران بودیم. همچنین همواره درباره وضعیت صنعت اصفهان و رتبه ممتاز تولیدات آن در ایران شنیده بودیم و تمایل داریم ارتباط موثری با تولیدکنندگان و تجار اصفهانی برقرار کنیم.
وی با ابراز خرسندی از بهبود روابط ایران و عربستان و تأثیر این امر بر روابط با سایر همسایگان، ابراز امیدواری کرد روابط کشورهای مسلمان همواره در مسیر پیشرفت باشد.
همچنین محمدرضا گل احمد، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به عضویت 3 هزار فعال اقتصادی در این اتاق بیان کرد: اعضای اتاق بازرگانی اصفهان هر کالایی که مردم پاکستان نیاز داشته باشند را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید میکنند و آمادگی داریم فهرست کالاهای موردنیاز ایالت بلوچستان را به اطلاع شرکتها و اعضای اتاق اصفهان برسانیم.
گل احمد به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه توریسم سلامت اشاره و تصریح کرد: اصفهان با داشتن بیمارستانها و مراکز درمانی مجهز و پزشکان حاذق میتواند میزبان مردم پاکستان باشد.
سید وحید دزفولی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به تجربه خود از حضور در کشور پاکستان بیان کرد: مردم این کشور بسیار مهربان و نوعدوست هستند و اشتراکات زیادی میان دو ملت ایران و پاکستان وجود دارد و آنچه میتواند قلبهای دو ملت را به یکدیگر نزدیکتر کند، استحکام روابط اقتصادی است.
وی با بیان اینکه پاکستان را کشوری جدا از ایران نمیدانیم، افزود: مردم پاکستان اقبال زیادی به محصولات ایرانی دارند و انواع تولیدات ایرانی در این کشور به فروش میرسد. اگر تحکیم روابط اقتصادی اصفهان و کویته با ایجاد یک دفتر تجاری در این شهر بهطور جدی دنبال شود، مراودات تجاری دو کشور بسیار توسعه خواهد یافت و امیدوارم تا جایی که قوانین اجازه دهد، تجارت پایداری میان دو کشور رقم بزنیم.