به دنبال مساعد شدن شرایط آب و هوایی در سمیرم، اجرای خطوط انتقال آب در مجتمع های پادنا و وردشت با قوت بیشتری ادامه پیدا کرد.
مدیر عامل آبفای استان اصفهان با اعلام این خبر افزود: به دنبال آغاز طرح ملی جهاد آبرسانی در سال گذشته، 18 کیلومتر از خطوط انتقال آب در مجتمع های پادنا و وردشت سمیرم اجرا شده است، همچنین عملیات خاکبرداری 2 باب مخزن زمینی شامل مخزن 300 متر مکعبی نورآباد و 500 مترمکعبی کیفته گیوه سین نیز آغاز شده است.
حسین اکبریان تعداد روستاهای هدف این طرح را 36 روستا عنوان کرد و گفت: حجم کل عملیات پیش بینی شده در این طرح 129 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب، احداث 16 باب مخزن زمینی با حجم 4750 متر مکعب، احداث دو باب ایستگاه پمپاژ و حفر و تجهیز 3 حلقه چاه است.
وی شرایط آب و هوایی و زمستان های برفی و بسیار سرد منطقه، وجود معارضین محلی در مسیر اجرای خطوط انتقال، جنس سنگی زمین، صعب العبور بودن و مشکلات حمل وسایل و ماشین آلات را از جمله سختی های ویژه این عملیات عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه امکان انجام عملیات در این منطقه حداکثر 6 ماه در سال است، دستگاه های متولی تمام تلاش خود را انجام می دهند تا این پروژه تا نیمه اول سال آینده به اتمام برسد.
گفتنی است عملیات اجرایی طرح جهاد آبرسانی به منظور آبرسانی پایدار به 97 روستا ( 65 روستای اصلی و 32 روستای مسیر طرح ) در سه شهرستان نایین، فریدونشهر و سمیرم با همکاری قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) و با مبلغ قرارداد بالغ بر 1640 میلیارد ریال در حال اجرا است. در شهرستان سمیرم 100 روستا تحت پوشش خدمات شرکت آبفای این شهرستان قرار دارند که آبرسانی به 19 روستا به صورت سیار انجام می شود و با تحقق طرح جهاد آبرسانی، به آب شرب پایدار متصل خواهند شد.
آخرین اخبار
شما می توانید لذت ببرید
استاندار اصفهان با بیان این که اگر می خواهیم وارد عرصه بین الملل شویم، باید هنرمندانه گردشگری را رونق بخشیم، گفت: نباید تنها به یکسری جلسات شکلی و صوری با هیئت های خارجی که به اصفهان می آیند اکتفا کنیم و مردم باید نتیجه حضور هیئت های سیاسی، فرهنگی، تجاری واقتصادی در اصفهان را در زندگی خود لمس کنند.
بازدید نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژه های نهضت ملی مسکن و پروژه های مسکن مشارکتی شهر جدید بهارستان
مصرف بیرویه آنتیبیوتیک در جامعه، امحای ناصحیح داروهای تاریخ گذشته و استفاده گسترده از متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست خبری که همزمان با «هفته جهانی اطلاعرسانی در زمینه آنتی بیوتیکها» برگزار شد، گفت: آنتیبیوتیک در صنایع دامپزشکی و کشاورزی، چرخهای معیوب ایجاد کرده است که باعث میشود میکروبهایی که در گذشته به داروها پاسخ میدادند، اکنون حتی به داروهای جدید هم مقاوم شوند.