استاندار اصفهان: برای ادامه حیات اصفهان راهی جز توسعه اقتصاد «گردشگری» و «دانش‌بنیان» نداریم

دکتر مرتضوی گفت: در مسیر آینده پیشرفت و آبادانی استان براساس مطالعات بسیار دو محور اساسی «گردشگری» و «اقتصاد دانش‌بنیان» براساس ظرفیت‌ها و شرایط استان در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، قرارگاه اقتصاد دانش بنیان استان با حضور استاندار اصفهان، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیران کل این معاونت و سایر اعضاء برگزار شد.

در این نشست، رئیس بنیاد نخبگان استان در خصوص فرآیند برگزاری جایزه مصطفی (ص) در اصفهان به ارائه گزارش پرداخت.

در این خصوص دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان ضمن قدردانی از تلاش ها در میزبانی اصفهان از این جایزه بین‌المللی، گفت: زمینه‌ها و پیوست های متعددی برای رویداد جایزه مصطفی(ص) تعریف و فضاهای دانشجویی و دانشگاهی درگیر موضوعات این رویداد شدند.

وی ادامه داد: نشست با دانشمندان برتر جهان اسلام، شبکه‌سازی‌هایی که در امتداد این رویداد صورت گرفت اتفاقات نوین و قابل تقدیری بود.

استاندار اصفهان با اشاره به میزبانی اصفهان در برگزاری جایزه مصطفی(ص)، جشنواره فیلم کودک و نوجوان، المپیاد جهانی فیزیک و سایر رویدادهای ملی و بین‌المللی، بیان کرد: در مسیر آینده پیشرفت و آبادانی استان براساس مطالعات بسیار دو محور اساسی «گردشگری» و «اقتصاد دانش‌بنیان» براساس ظرفیت‌ها و شرایط استان در نظر گرفته شده است.

دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: برای ادامه حیات اصفهان راهی جز توسعه گردشگری و اقتصاد دانش‌بنیان نداریم.

وی ادامه داد: از سال‌های گذشته به دنبال این مهم بودیم که اصفهان بعنوان شاخص علم و فناوری کشور و جهان شناخته شود.

استاندار اصفهان عنوان کرد: تبدیل شدن به مرجعیت علمی جهان یکی از رویکردهای اصلی کشور است، در این راستا اصفهان می‌تواند خاستگاه اصلی و شایسته این مرجعیت باشد.

دکتر مرتضوی گفت: میزبانی از رویدادهای ملی و بین‌المللی بذرهایی هستند که در زمین حاصلخیز اصفهان کاشته می‌شوند تا به درخت تنومندی در جهان اسلام تبدیل شوند.

وی متذکر شد: بسیاری از هیأت های خارجی وقتی در اصفهان حضور می‌یابند دگرگون می‌شوند زیرا گفته‌ها در مورد ایران و اصفهان با تجربه واقعی آنها در فضا متفاوت است.

استاندار اصفهان بیان کرد: در وهله نخست نگاه این است که برگزاری چنین رویدادهایی بر نگاه راهبردی استان منطبق باشد و در آینده دستاوردهای قابل توجهی برای استان بدست بیاید.

دکتر مرتضوی افزود: جایزه مصطفی(ص) می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه استان در حوزه‌های مختلف گردشگری، علم و فناوری و … باشد، البته توسعه‌ای که بلند مدت و پایدار است.

رویداد فن‌نما به صورت سالانه در اصفهان برگزار شود

ارائه گزارش شهرداری اصفهان در خصوص برگزاری نمایشگاه فن‌نما، دستور جلسه دیگر نشست بود که در این خصوص استاندار اصفهان، گفت: باتوجه به گزارش ارائه شده، در نمایشگاه فن‌نما از حیث تنوع و مشارکت حرکت مؤثر و خوبی شده که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی استان می‌طلبد نگاه جدی تری به برگزاری این چنین رویدادهایی داشته باشیم و این نگاه در سالهای آینده نیز تداوم داشته باشد.

دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: بازدید دانش‌آموزان، دانشجویان، فرهنگیان و سایر گروه‌ها از این رویدادها می‌تواند امیدآفرین باشد و از طرفی نیازهای روز کشور و استان شناخته و در جهت رفع آنها شرکت‌های دانش‌بنیان به شایستگی ورود کنند‌.

وی افزود: علاوه بر دعوت‌های عمومی برای حضور و بازدید از اینگونه رویدادها، بایستی دعوت‌های خاص از افراد، گروه‌ها و شرکت‌ها نیز انجام شود.

دکتر مرتضوی تشریح کرد: در نمایشگاه فن‌نما و نمایشگاه‌های مشابه با در نظر گرفتن مخاطب هدف و سناریو نویسی کارشناسی شده، دعوت و همراه کردن مخاطب در نظر گرفته شود.

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری رویداد در اصفهان برندسازی باشد و به صرف برگزاری اکتفا نشود، ظرفیت‌های که به واسطه این نمایشگاه در منطقه ایجاد می‌شود نیز مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: پایدار شدن این رویداد می‌تواند به برندسازی و مرجعیت آن کمک کند، از این رو این نمایشگاه فن‌نما بعنوان یک رویداد شاخص و ثابت به صورت سالانه در اصفهان برگزار شود.

همچنین در این نشست «ایجاد و راه‌اندازی مرکز تأمین مالی و سرمایه‌گذاری (هاب سرمایه‌گذاری استان)» به تصویب قرارگاه اقتصاد دانش بنیان استان رسید.