به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران، رامسَر، ملقب به عروس شهرهای شمال ایران، در مسیر چالوس – رشت، در غرب استان مازندران و در ارتفاع بیستو چهارمتری از سطح دریای آزاد واقع شده است.این شهر در دامنه جنگلی و ساحل دریای خزر و منطقه ای سرسبز قرار دارد. رامسر از شمال به دریای خزر، از جنوب به رشتهکوه البرز، از شرق به شهرستان تنکابن و از غرب به استان گیلان ( شهرستان رودسر) محدود می شود. آبوهوای رامسر در تابستان گرم و مرطوب و در زمستان معتدل است.
شهرستان رامسر دارای یک بخش «مرکزی»، دو شهر «رامسر» و «کتالم» و چهار دهستان «چهل شهید»، «سخت سر»، «جنت رودبار» و «اشکور» است.
رامسر از شهرهای پر باران و قدیمی استان مازندران است که در گذشته سخت سر نام داشت. این شهر با جاذبههای منحصربهفرد طبیعی، تاریخی و تفریحی شهری مجهز و کاملا ًتوریستی بهشمار می رود. وجود کمترین فاصله بین کوه و دریا در سرتاسر کرانه دریای خزر (از مهم ترین جاذبه های این شهر)، بوستانهای جنگلی، آبهای گرم معدنی، آبشارها، غارها، چشمهها، دریاچه، یادمانهای تاریخی، فرهنگ بومی غنی، صنایع دستی متنوع (حصیربافی، سبدبافی سفال، ظروف و مجسمههایچوبی، تافتهبافی، گلیم، جاجیم بافی، دستبافت ها و غیره)، فرودگاه، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی این شهر را به قطبی مهم در صنعت گردشگری در سطح کشور و جهان تبدیل کرده است. از جمله مناطق دیدنی این شهرستان هتل قدیم رامسر، بوستان جنگلی صفارود، دهستان جواهرده، قلعهمارکوه و کاخ موزه (موزه تماشاگه خزر) است. علاوه بر مشاغل صنعت گردشگری، کشاورزی و کشت محصولاتی نظیر برنج، مرکبات و چای از مشاغل پر رونق این منطقه به شمار می رود.
مردم بومی رامسر به زبان گیلکی صحبت میکنند و اغلب مسلمان و شیعه مذهب هستند. افرادی با مذاهب زرتشتی، مسیحی وغیره نیز در این منطقه سکونت دارند.
شما می توانید لذت ببرید
مصرف بیرویه آنتیبیوتیک در جامعه، امحای ناصحیح داروهای تاریخ گذشته و استفاده گسترده از متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست خبری که همزمان با «هفته جهانی اطلاعرسانی در زمینه آنتی بیوتیکها» برگزار شد، گفت: آنتیبیوتیک در صنایع دامپزشکی و کشاورزی، چرخهای معیوب ایجاد کرده است که باعث میشود میکروبهایی که در گذشته به داروها پاسخ میدادند، اکنون حتی به داروهای جدید هم مقاوم شوند.
در نشست مشترک گروه مطالعات گردشگری معاونت پژوهش جهاد دانشگاهی اصفهان با معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری بر آغاز همکاریهای بین سازمانی تاکید شد.
معاون راهبری سازمان ملی بهره وری با بیان اینکه رشد اقتصادی همواره جزو کلیدی ترین محورهای برنامه هفتم توسعه است، اظهار داشت: هدف اصلی این سازمان با رویکرد سیاستهای کلی این برنامه درجهت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت و نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد است و بدون تردید ارتباطات مؤثر و هماهنگی با حوزه های تخصصی، در اقصی نقاط کشور می تواند فرآیند را تسهیل کرده و رسیدن به اهداف را تسریع بخشد.