مدیرعامل شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان از افتتاح کارخانه تولید مواد اولیه شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان در شهرک صنعتی سروش بادران اصفهان خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران به نقل از موج، مهدی مقواساز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اصل فرانچایز، پشتیبانی آن است، اظهار داشت: برای مدیریت این مجموعه غذایی دو کارخانه در متراژ ۷ هزار مترمربع راه اندازی شده و کل مواد اولیه با یک کیفیت در کل شعب کشور ارسال میشود که کیفیتها یکسان توزیع شود و بتوانیم برند خود را در رقابت با مک دونات و در سطح بینالمللی حفظ کنیم.
وی گفت:برای اینکه بتوانیم کل شعب را تأمین کنیم باید کارخانه مواد اولیه را توسعه میدادیم، برای فراهمکردن زیرساخت برای ۷۰ شعبه، ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد سرمایهگذاری شد تا بتوانیم مواد اولیه را به همه شعب ارسال کنیم.
مقواساز افزود: مجموعه غذایی جان اسنک با بیش از ۷۰ شعبه ارائه دهنده محصولات به صورت فعال در ۱۳ استان از جمله استانهای اصفهان، تهران، فارس، چهارمحال و بختیاری، مازندران و خوزستان و سایر شهرستانها می باشد.
مدیرعامل شرکت رستورانهای زنجیرهای زندگی خوشمزه ایرانیان گفت: مجموعه جان اسنک برای هزار نفر بهصورت مستقیم و ۳ هزار نفر بهصورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.
مقواساز ادامه داد: مفتخر هستیم که به هموطنان عزیزمان در زمینه صنایع غذای سالم، لذیذ و خوشمزه به صورت کاملاً یکپارچه و محصولات غذایی سالم و با بالاترین کیفیت ارائه خدمت می کنیم.
مهدی مقواساز با بیان اینکه ۵۴ شعبه فعال داریم که ۱۰ شعبه دیگر در حال راه اندازی است، گفت: شعب این مجموعه به دانشگاهها نیز ورود پیدا کرده که از غذای سالم با هزینه بهینه دانشجویان بتوانند استفاده کنند و در مسیر توسعه آن در سایر دانشگاهها نیز هستیم.
وی ادامه داد: تنها فستفودی که در ایران سیب سلامت دارد مجموعه جان اسنک است و این امر مهم برای مردم از اهمیت بالایی برخودار است.
مدیر عامل مجموعه جان اسنک گفت: خوشبختانه با تلاش زیاد از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کردیم، تا مردم عزیزمان با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت یک وعده غذایی سالم و لذیذ استفاده کنند.
مقواساز عنوان کرد: همچنین جان اسنک در کل دانشگاههای کشور شعبههای فعال ایجاد خواهد کرد و در حال حاضر نیز دو شعبه فعال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و نجف آباد دایر است، امیدوارم شعبههای فعال به خارج از کشور راه پیدا کند تا با برندهای اقتصادی معتبر رقابت کنیم.
وی با بیان اینکه اولین مجموعه فست فود هستیم که مجوز غذایی حلال دریافت کردهایم، گفت: استراتژی شرکت ایجاد همین ظرفیت بالا در کشورهای همسایه است.
مقواساز افزود: هزینههای فرانچایز بسیار سنگین است و تلاش برای رشد فرانچایز شبانهروزی است و عملکرد شعبهها براساس هوش مصنوعی سنجیده میشود.
مدیر عامل مجموعه جان اسنک بیان کرد: مجموعه پرسنل شرکت تحت آموزشهای عمومی و تخصصی قرار میگیرند تا کیفیت تولید محصولات، توزیع یکپارچه و آماده سازی نهایی در شعب، به نحو مطلوبی رخ دهد و مشتریان گرامی، کیفیت محصول یکسانی را در تمامی شعب تجربه کنند.
وی افزود: مجموعه اسنک خط چهار شمارهای ۱۵۰۷ دارد که از تمامی استان و روستاها خدمات مشتریان انجام میشود. ضمن اینکه اخیراً از هوش مصنوعی استفاده میکنیم که میتواند صنعت غذایی را متحول کند.
مدیر عامل مجموعه جان اسنک بیان داشت: بر اساس هوش مصنوعی هرگونه مشکلی در غذا وجود داشته باشد اصلاً به مرحله فروش نمیرسد،
مقواساز گفت: مجموعه غذای جان اسنک دو سال و نیم پیش شعبهای کنار زندان مرکزی اصفهان تاسیس کرد که درآمد حاصل از فروش آن برای آزادسازی زندانیان استفاده می شود که تاکنون ۱۲ نفر را توانستیم از زندان آزاد کنیم.
پاسخ دهید