معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان : 40پایگاه جاده‌ای، دو پایگاه کوهستان، یک پایگاه ساحلی، یک پایگاه واکنش سریع و یک پایگاه امداد هوایی در استان امداد رسانی را انجام میدهند

به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران، بمانعلی یوسفی کجانی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: جمعیت هلال احمر استان اصفهان در سال گذشته به ۴۱۲۱ حادثه در سطح استان پاسخ داد که با توجه به اینکه در کل کشور، ۴۲ هزار و ۱۹۱ مورد رخ داده بود، حدود ۱۰ درصد از حوادث کشور توسط جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان پاسخ داده شده است.
وی افزود: بیشترین حوادث رخ داده مربوط به حوادث جاده‌ای با ۲۲۶۰ مورد حادثه در سال ۱۴۰۳ است که توسط پایگاه‌های امدادی در سطح استان در محورهای مواصلاتی پاسخ داده شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان بیان داشت: امداد رسانی جمعیت هلال احمر استان اصفهان از طریق ۴۰ پایگاه جاده‌ای، دو پایگاه کوهستان، یک پایگاه ساحلی، یک پایگاه واکنش سریع و یک پایگاه امداد هوایی می باشد.
یوسفی کجانی ادامه داد: هلال احمر اصفهان در این حوادث ۲ هزار و ۲۴۰ نفر را به مراکز درمانی منتقل کرد و خدمات رایگان شامل تجهیزات پزشکی مانند کلاه گردنی، سرم و آتل ارائه داد.
این مقام مسئول گفت: افزایش این آمار به دلیل موقعیت جغرافیایی اصفهان، جاذبه‌های گردشگری، مراکز درمانی و صنعتی و تردد از ۹ استان همجوار است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با بیان اینکه بعد از حوادث جاده‌ای، حوادث کوهستان مورد توجه و در سال ۱۳۰۳، ۹۷ حادثه کوهستان پاسخ داده شده است ، افزود:حوادث مربوط به مفقودی‌ها است که سال گذشته ۲۸ مورد فقودی در سطح استان رخ داده است.
وی گفت: در سال گذشته، ۱۳ هزار و ۳۱۴ نفر حادثه‌دیده بودند و در حوادث رخ داده، ۶۹۸۲ نفر مصدوم و ۲۲۴۰ نفر توسط جمعیت هلال‌احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.
یوسفی ادامه داد: همچنین در سال گذشته، ۱۷۷ مورد رهاسازی انجام و ۱۱۱۷ نفر اسکان اضطراری یافتند و ۱۹۰ نفر به مناطق امن منتقل شدند.
این مقام مسئول بیان کرد: در سطح استان ۵۵ درصد حوادث رخ داده مربوط به حوادث ترافیکی است و ۲۵ درصد امدادرسانی‌های انجام شده مربوط به مراجعه حضوری افراد به پایگاه‌ها بوده است.
یوسفی با اشاره به کاهش حوادث ترافیکی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ گفت: این کاهش نتیجه بهبود زیرساخت‌ها و اقدامات پیشگیرانه بوده که در گزارش‌های رسانه‌ای نیز اعلام شد.
وی با بیان اینکه در سطح استان اصفهان، ۳۱ شعبه و دفتر نمایندگی دایر است ، افزود: پرحادثه‌ترین شهرستان استان، شهرستان مبارکه است که محورهای مواصلاتی و صنعتی بودن شهرستان مبارکه یکی از دلایلی است که آمار حوادث ثبت شده در این شهرستان بیشتر است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان بیان داشت: ۳۷۵۰ نفر نیروی امدادگر آموزش‌دیده داریم که در حوادث جاده‌ای، کوهستان، آوار، سیلاب، اسکان اضطراری و حمایت‌های روانی همکاری می‌کنند.
این مقام مسئول اضافه کرد:همچنین ۱۵۷۱ نفر از زنان آموزش دیده با این جمعیت همکاری دارند و ۱۵۲ تیم خواهران در سطح استان فعالیت می‌کنند.