در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه هنر و اتاق بازرگانی اصفهان بررسی شد؛ رویدادآفرینی هنری؛ مأموریت مشترک اتاق و دانشگاه هنر

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه هنر و اتاق بازرگانی اصفهان، با محوریت عقد تفاهم‌نامه آموزشی، استفاده از ظرفیت دانشجویان گردشگری دانشگاه هنر، به‌کارگیری دانشجویان در رویدادهای گردشگری و ایجاد همکاری دانشجویان و کارآفرینان، امضا شد.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران و به نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در این نشست چالش‌های گردشگری، کمبود نیروی کار در حوزه گردشگری، به‌کارگیری دانشجویان هنر در بازار کار و آسیب‌شناسی مسائل هنر در استان اصفهان بررسی شد.
رشد گردشگری اصفهان با ایجاد تمدن و هنر
امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اهمیت هنر و فرهنگ در شهر اصفهان گفت: باید انسان‌ها را به هنر علاقه‌مند کنیم. انسان هنرمند باید عاشق شود. باید به فکر ایجاد تمدن برای اصفهان باشیم و امیدوارم اصفهان پر گردشگر را ببینیم.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: صنعت و اقتصاد ممکن است تغییر کند، اما آنچه برای اصفهان می‌ماند، تمدن و هنر آن است. دانشجوی هنر باید به فکر ایجاد تمدن برای کشور باشد. باید جوانان اصفهان را به سمت تمدن سوق دهیم و بخشی از این ایجاد تمدن، گردشگری است.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: دانشجویان و استادان دانشگاه هنر نباید بگذارند که شهر اصفهان، حتی یک روز بدون رویداد هنری بماند.
عقد تفاهم‌نامه برای جذب نیروی انسانی در گردشگری اصفهان
مژگان ایزدی، رئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه گردشگری اظهار کرد: مشکل عمده فعالان این حوزه، جذب نیروی انسانی مناسب است. به همین خاطر محوریت این جلسه، عقد تفاهم‌نامه‌ای برای به‌کارگیری دانشجویان رشته گردشگری از دانشگاه هنر است. هدف از این تفاهم‌نامه این است که سه نماینده از دانشگاه هنر و سه نماینده از اتاق بازرگانی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند تا آسیب‌شناسی دقیق‌تری صورت گیرد و برای حل مشکلات، منتظر برگزاری جلسات نباشیم. این اقدام می‌تواند به بهبود کیفیت خدمات گردشگری و ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان کمک کند.
استفاده از ظرفیت دانشجویان هنر در گردشگری کشور
علیرضا خواجه احمد عطاری، رئیس دانشگاه هنر اصفهان، با اشاره به اهمیت همکاری‌های بین نهادی اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای آماده شده تا از ظرفیت دانشجویان هنر در کارآفرینی و گردشگری کشور بهره‌برداری شود.
وی افزود: در سال ۱۳۹۸ تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه هنر و اتاق بازرگانی امضا شد، اما به واسطه کرونا مفاد آن به اجرا درنیامد. اتاق بازرگانی به دلیل گستردگی مشاغل، دامنه وسیع‌تری نسبت به دانشگاه هنر دارد و باید ظرفیت‌های دانشگاه هنر به‌خوبی معرفی شود تا همکاری بیشتری میان این دو نهاد صورت گیرد.
رئیس دانشگاه هنر اصفهان گفت: دانشگاه هنر دارای ظرفیت ۱۱۰ نفری در هیئت‌علمی است و می‌تواند در زمینه‌های اقتصاد، کارآفرینی، گردشگری، صنایع‌دستی، فرش و رشته‌های دیگر تأثیرگذار باشد. از دانشگاه‌ها انتظار داریم که در بخش علمی ثمربخش باشند و امیدواریم این تفاهم‌نامه به کارآفرینی و حمایت از دانشجویان نخبه کمک کند.
ایجاد شورای سیاست‌گذاری اتاق بازرگانی و دانشگاه هنر
سید رضا صفوی، مدیر واحد امور کمیسیون‌ها و تشکل‌های اقتصادی اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اهمیت هم‌اندیشی صنعت و دانشگاه‌ها، اظهار کرد: باید جلسات نمایندگان اتاق بازرگانی و دانشگاه هنر اصفهان تحت عنوان شورای سیاست‌گذاری، هر سه ماه یک‌بار برگزار شود. اگر فرهیختگان ایده‌های خود را بیان نکنند، نمی‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.
در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه هنر و اتاق بازرگانی اصفهان امضا شد.