شهردار اصفهان گفت: جشن پروانهها( به منظور حمایت از بیماران سخت درمان) در مدار عشق حرکت میکند،همراه با عشق است و انتهایی ندارد.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران علی قاسمزاده در جشن پروانهها که به منظور حمایت از بیماران سخت درمان (صعب العلاج) برگزار شد، با بیان اینکه هر فعالیتی که انجام میشود یک خاستگاه اولیه دارد که رفتار را در یک مسیری قرار میدهد، اظهار کرد: این مسیر یک انتها دارد که گاهی خاستگاه این رفتارها تحمیلی است و برای برطرف کردن یک نیاز، ترس و طمع انجام میشود.
وی افزود: مدار تحمیل که تحمل میکنیم، همواره با رنج و عذاب همراه است و زمانی که در این مدار باشیم، فشار زیادی را باید تحمل کنیم.
شهردار اصفهان با بیان اینکه مدار دوم تکلیف بوده و با یک منطق عقلانی همراه است، تاکید کرد: این مدار بالاتر از تحمیل بوده که گاهی خسته کننده و برای انجام وظیفه با تحمل عذاب همراه است.
قاسمزاده با بیان اینکه مدار سوم لذت نام دارد که در راستای برای برطرف کردن لذتها است، گفت: مدار لذت بالاتر از دو مدار تحمیل و تکلیف قرار دارد و ابتدای آن اشتها و انتهای آن عذاب است.
وی ادامه داد: مدار چهارم که عنوان جلسه امروز و کانون حمد ایرانیان است، مدار عشق بوده است و از سر تکلیف و تحمیل نیست، بلکه همراه با عشق است و انتهایی ندارد.
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه در مدار عشق هر رنج و عذابی را تحمل میکنیم، خاطرنشان کرد: مدار عشق مراتب بسیاری دارد و ارزش عشق به معشوق آن است.
وی ادامه داد: یکی از زیباترین واژههای آفرینش عشق و محبت است، از اینرو کسانی که در اینگونه مراکز فعالیت دارند تنها در مدار عشق حرکت میکنند.
هدف کانون حمد ایرانیان ارتقا کیفیت زندگی بیماران سخت درمان است
مدیرعامل کانون حمد ایرانیان گفت: هدف کانون حمد ایرانیان ارتقا کیفیت زندگی بیماران سخت درمان است و توجه بسیاری به نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی بیماران دارد.
علیرضا ایرجپور در جشن پروانهها اظهار کرد: هدف کانون حمد ایرانیان ارتقا کیفیت زندگی بیماران سخت درمان است.
وی با بیان اینکه در کانون حمد ایرانیان میزبان یک گروه از بیماران سخت درمان هستیم، افزود: کانون حمایت و مراقبت از بیماران سخت درمان ایرانیان حوزه مراقبتهای حمایتی و تسکینی را هدفگذاری کرده است و توجه بسیاری به نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی بیماران دارد.
مدیرعامل کانون حمد ایرانیان با بیان اینکه از سال ۱۳۹۳ فعالیت این کانون به شکل رسمی آغاز شده است، تاکید کرد: تاکنون به بسیاری از اهداف رسیدهایم، اما مسئولیتهای سنگینی از جمله تأسیس خانههای هاسپیست برای این بیماران نیازمند همکاری تمام مسئولان کشوری است.
ایرجپور با بیان اینکه در کشور حدود یک دهه است که به مقوله مراقبتهای حمایتی تسلیمی پرداخته شده است، گفت: امروز استفاده از هاسپیست یا خانههایی که مشابه خانه افراد بیمار است مورد توجه جهان قرار گرفته است.