در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مطرح شد؛ دستاوردهای مناسب اجلاس ACD برای اصفهان

چهاردهمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در محل حوزه ریاست اتاق بازرگانی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، چهاردهمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در محل حوزه ریاست اتاق بازرگانی با دستور جلسه شامل گزارش دبیرکل اتاق از فعالیت‌های فروردین‌ماه، ارائه گزارش برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوهای آسیایی (ACD)، بررسی آیین‌نامه معاملات و انتخاب عضو هیأت نمایندگان برای کمیسیون معاملات، گزارش کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی و سایر موارد قابل طرح برگزار شد.
امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست اظهار کرد: اتاق بازرگانی اصفهان همواره تلاش دارد نگاه تعاملی و همکاری با اتاق‌های سراسر کشور داشته باشد و از گسترش همکاری‌ها استقبال می‌کنیم.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی، اقتصاد کشور در نااطمینانی حداکثری است و فعالان اقتصادی در این شرایط نمی‌توانند برای آینده برنامه‌ریزی کنند، از طرفی در بودجه نیز نشانه‌های صرفه‌جویی در بدنه دولت مشاهده نمی‌شود، درهرصورت امید است بودجه تصویب شده برای سال جاری در زندگی مردم تأثیر مثبت داشته باشد، معافیت مالیاتی حداقل دستمزد با خط فقر فاصله بسیار زیادی دارد و این موضوع به‌هیچ‌عنوان پذیرفتنی نیست.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه با اشاره به برگزاری موفق اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان اظهار کرد: این اجلاس با بالاترین کیفیت برگزار شد و مورد استقبال ویژه مهمانان داخلی و خارجی قرار گرفت، تعاملات بسیار خوبی شکل گرفت و مذاکرات سازنده‌ای انجام شد، توانمندی‌های استان به مدعوین معرفی شد و امیدواریم نتایج ارزشمند برگزاری این اجلاس برای اقتصاد استان و کشور به‌زودی برای همگان مشخص شود.
محمدرضا برکتین، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز عنوان کرد: در حال حاضر ضروری است بنگاه‌های اقتصادی به صورت مستمر رصد مالی و شرایط اقتصادی را انجام دهند تا بتوانند با توجه به وضعیت و تلاطمات اقتصادی تصمیم‌گیری کنند، باید فعالان اقتصادی را به ابزارهایی مجهز کنیم که تصمیم‌گیری‌های بهتری بتوان داشت. تهیه چک لیست هزینه‌ها و انضباط مالی بسیار مهم است و می‌تواند به فعالان اقتصادی جهت کنترل شرایط کمک کند.


محمدرضا رجالی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز اظهار کرد: از برگزاری خوب و شایسته اجلاس ACD تشکر می‌کنم و امیدوارم نتایج درخشانی برای اقتصاد کشور به همراه داشته باشد. در حال حاضر تورم و رکود باعث تشدید رکود تورمی شده و شرایط سختی ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: متأسفانه در برخی پارامترهای بودجه، توجه به معیشت مردم در نظر گرفته نشده است، شاهد هستیم که مالیات از تورم دریافت می‌شود درحالی‌که باید مالیات مؤثر محاسبه و دریافت شود، از طرفی عدم شفافیت در بودجه مشکل‌ساز است، شرکت‌های دولتی بودجه‌های زیادی دریافت می‌کنند اما روند درآمدزایی و هزینه‌های آنها به طور دقیق مشخص نیست.
علی صفرنوراله، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان نیز بیان کرد: اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوهای آسیایی (ACD) در حالی برگزار شد که فرصت‌های سرمایه‌گذاری به مدعوین ارائه شد، برگزاری این اجلاس در اصفهان باعث شد تا سال‌ها نام اصفهان در این اجلاس به عنوان یک بخش مهم شناخته شود؛ اقدامات بسیار خوبی در این اجلاس شکل گرفت که می‌تواند تأثیرات زیادی در آینده اقتصادی کشور داشته باشد.
وی با اشاره به گزارش رویداد سرمایه‌گذاری کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی در اجلاس ACD عنوان کرد: ایجاد اجماع و هم‌افزایی و ارائه ابزارها و راهکارهای توسعه سرمایه‌گذاری در کشورهای عضو ACD هدف این رویداد بود، توسعه پلتفرم سرمایه‌گذاری ACDو آماده‌سازی و انتشار فرمت جامع فرصت‌های سرمایه‌گذاری براساس مدل UNIDO، در جلسه ارائه و معرفی شد و بازخورد مثبت نمایندگان کشورهای شرکت‌کننده را به همراه داشت.
محمدرضا گل احمد، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی نیز عنوان کرد: در طول برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوهای آسیایی (ACD) در روز اول «نشست بررسی نقش اتاق‌های بازرگانی در توسعه و تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری» «نشست اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا» «نشست ارائه پروژه‌های سرمایه‌گذاری» و «نشست هم‌اندیشی اتاق‌های بازرگانی ایران» برگزار شد.
وی ادامه داد: در روز دوم اجلاس نیز «میزگرد فناوری‌های جدید و نوظهور، استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش‌بنیان» «میزگرد همکاری گردشگری با هدف ایجاد آسیای به هم پیوسته‌تر و توانمندتر: گردشگری سلامت» «میزگرد مشارکت اتاق‌های بازرگانی در تحقق اهداف توسعه پایدار» «میزگرد کشاورزی و امنیت غذایی در آسیا از دیدگاه بخش خصوصی» برگزار شد.
گل احمد با بیان اینکه ۲۲ کشور در این اجلاس حضور داشتند، اضافه کرد: دستاوردهای بسیار خوبی با برگزاری این اجلاس حاصل شد، اتاق در مسیر بین‌المللی شدن قدم‌های خوبی برداشت، برگزاری اجلاس با استانداردهای جهانی و با حضور ۲۲ کشور اقدامی مؤثر در راستای دیپلماسی تجاری و تعریف اتاق اصفهان به عنوان اتاق تراز انجام شد، ایجاد مراودات تجاری هدفمند از طریق گسترش راه‌های ارتباطی با کشورهای آسیایی توسعه یافت، توسعه گردشگری با معرفی جاذبه‌های اصفهان، میزبانی شایسته و تأثیرگذاری فزاینده مهمانان در کشورهای خود پیگیری شد، اعتبار بین‌المللی برای استان و کشور با توجه به تلاش‌های مذبوحانه برای منزوی و ناامن نشان دادن اصفهان و ایران شکل گرفت، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری با تعریف و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری به منظور توسعه صادرات و رونق تجاری شکل گرفت، همچنین معاهده اصفهان، Focal Point و انتخاب اصفهان به عنوان نقطه محوری و تماس اتاق‌های بازرگانی آسیایی شکل گرفت.
وحید فولادگر، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به گزارش فعالیت‌های کمیسیون اقتصاد دانش‌بنیان در برگزاری میزگرد فناوری‌های نو و پیشرو، استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش‌بنیان در دومین نشست اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا اظهار کرد: این میزگرد تخصصی با سخنرانی افراد مهم و تأثیرگذار برگزار شد و در پایان پیشنهادات ارائه شده برای درج در بیانیه پایانی اجلاس ارائه شد.
فرشته امینی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز عنوان کرد: با توجه به کمبود منابع ارزی شاهد اعمال محدودیت‌های زیادی برای فعالان اقتصادی و سخت‌گیری‌های متعدد هستیم که روند فعالیت‌ها را مختل می‌کند.
وی در ادامه در خصوص میزگرد نقش اتاق‌های بازرگانی در توسعه پایدار در اجلاس ACD عنوان کرد: در این میزگرد از صاحب نظران شاخص بهره گرفته شد، در خصوص توسعه پایدار مباحث بسیار ارزشمندی با حضور مهمانان داخلی و خارجی مطرح شد و امیدواریم ثمربخش باشد.
سید وحید دزفولی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی نیز با اشاره به گزارش پنل کشاورزی و امنیت غذایی در اجلاس ACD اظهار کرد: شرکت‌کنندگان خاطرنشان کردند که امنیت غذایی نیازمند همکاری بین بخشی و بین‌المللی است. امنیت غذایی برای حفظ صلح و امنیت در جامعه بشری مهم است و باید به عنوان بخشی از محاسبات امنیت ملی و تأثیر آن بر مفاهیم تجارت و اتصال در منطقه بررسی شود و اینکه چگونه وابستگی متقابل می‌تواند به یک فرصت تبدیل شود تا تهدید.
در ادامه حمیدرضا امیدان، دبیرکل اتاق گزارشی از فعالیت‌های اتاق بازرگانی در فروردین‌ماه ارائه داد.
انتهای پیام/