سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان: برای ایجاد تحول و دستیابی به یک نظام مهارت آموزی عادلانه و اشتغالزا بایستی بدنبال یک برنامه تقاضا محور، تنظیم گر و مشارکت جو باشیم

به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، دکتر رحیم کریمی نماینده مردم شهرستان سمیرم در مجلس شورای اسلامی، علی اکبر فلسفی مشاور و مدیر دفتر نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، محسن دشتی رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان سمیرم، ضمن ملاقات با دکتر فریده روشن، انتصاب ایشان را به سمت سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان تبریک گفتند.
در ابتدا دکتر روشن سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، بیان داشت: آموزش های فنی و حرفه ای مهمترین عامل اشتغال پایدار جامعه بوده و توانمند سازی نیروی انسانی ماهر برای صنایع، صنوف و شرکت های خدمات رسان و … بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه ای می باشد.
وی افزود: در جامعه کنونی، شاهد مدرک گرایی جوانان هستیم در دانشگاهها که نیروی انسانی بسیاری را از بدنه اشتغال خارج می کند با تمام موارد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای امروزه بجای مدرک گرایی در حال مهارت آموزی می باشد تا فاصله بوجود آمده بین نیروی ماهر درخواستی کارفرماها و جامعه آماده به کار را کاهش دهد . با تمام موارد مهارت آموزی می بایست با تعامل بیشتر بین دستگاههای مختلف از جمله همراهی نمایندگان مجلس درتوانمند سازی بیشتر مراکز آموزشی انجام پذیرد .
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان افزود: اگر بخواهیم آینده ای بهتر داشته باشیم ضرورت دارد که با مهارت آموزی زمینه اشتغال جوانان را فراهم نمائیم و اگر میخواهیم زمینه های بروز آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم باید از امروز نگرش خود را به موضوع آموزش و مهارت آموزی تغییر دهیم و در جهت توسعه فرهنگ مهارت آموزی تلاش وافر داشته باشیم .
وی گفت: بنابراین برای ایجاد تحول و دستیابی به یک نظام مهارت آموزی عادلانه و اشتغالزا بایستی بدنبال یک برنامه تقاضا محور تنظیم گر و مشارکت جو بوده تا با ظرفیتها و پتانسیلهای استان اصفهان با توجه به اولویت انرژیهای تجدید پذیر، گردشگری و هوش مصنوعی برنامه ریزی لازم برای آموزشهای مهارتی صورت پذیرد، در این راستا به منظور بهره مندی حداکثری از فضاها و امکانات و با توجه به قانون مولد سازی اموال دولت بدنبال ایجاد مراکز مشارکتی، هیأت امنایی و مراکز مهارت های پیشرفته بوده که در این خصوص با حمایت بخش غیردولتی بتوانیم به اهداف عالیه سازمان دست یابیم.
وی اظهار داشت: خوشبختانه زمینه اشتغال سیاست های جدید استانداری از جمله گردشگری، تولید انرژی پاک و تجدید پذیر و هوش مصنوعی در شهرستان سمیرم مهیاست و منطقه مستعد اشتغال زایی در این گرایش ها می باشد.
دکتر روشن بیان داشت: با جذب سرمایه‌گذار و خیرین مهارتی که در شهرستان ها نمایندگان با سخنرانی خود در مجلس و شهرستان بسیار یاری دهنده موضوعند ، می توان بسیاری از مشکلات مهارت آموزی را که بدان آگاهیم مرتفع نمود .
در ادامه این نشست، دکتر کریمی نماینده مردم شهرستان سمیرم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مهارت آموزی در مناطق مختلف استان بسته به بوم منطقه متفاوت بوده و می بایست دارای مدیریت و فکر متفاوت اجرایی گردد.
نماینده مردم شهرستان سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: بهره گیری از ظرفیت های متناسب بوم منطقه ای و بروزرسانی تجهیزات و اجرای دوره های مهارتی،  زمینه ساز خود اشتغالی را فراهم می نماید.
دکتر کریمی اظهار داشت: با توجه به جمعیت بیشتر روستایی و عشایری شهرستان سمیرم نسبت جمعیت شهری این شهرستان، مسلما” برنامه ریزی، اجرا و تجهیزات بیشتر دوره های اموزشی را در پی خواهد داشت .
وی  افزود: آماده همکاری و مساعدت با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در بحث قانون گذاری در مجلس هستیم و امیدواریم طرح های درخوری برای این سازمان پویا تصویب گردد .
در ادامه محسن دشتی رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان سمیرم نیز در خصوص برخی مشکلات مرکز از جمله نیروی انسانی، تخصیص بودجه های جاری، مراکز مازاد و مورد اجاره، نیاز بروزرسانی تجهیزات کارگاهی و اداری و تست سنتر مطالبی را بیان نمود.