سرپرست شرکت مخابرات منطقه اصفهان در نشستی با خبرنگاران ضمن گرامیداشت روز جهانی مخابرات و هفته ارتباطات،از افتتاحیه های مخابراتدر این ایام خبر داد که قرار است با حضور وزیر در اصفهان برگزارگردد
دراین جلسه محمد جواد برمکی مدیر روابط عمومی ضمن گرامیداشت هفته روابط عمومی از اصحاب رسانه بعنوان همراهان مخابرات در بازتاب فعالیتهای مخابرات منطقه اصفهان تشکر کرد
سپس سرپرست مخابرات منطقه اصفهان، به تشریح اقدامات گسترش پروژه فیبر نوری در سطح استان پرداخت و اظهار کرد: عزم مخابرات، توسعه همه جانبه است که نیازمند حجم بالای اعتبارات و فعالیت گسترده با هدف مهاجرت از تکنولوژی قدیمی کابل مسی به فیبر نوری است.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران ، اصغر فارقلیطیان با اشاره به استقرار گستردهترین شبکه مخابراتی در استان اصفهان در مقایسه با دیگر استان ها که امکان ارتباط استان با سراسر جهان را فراهم می سازد، توضیح داد: اولین ارائه کننده فیبر نوری در کشور و در تلاش هستیم با تعاملات بیشتر فیبر نوری را در سراسر شهرهای استان گسترش دهیم و با همکاری شهرداری اصفهان FTTH را به همه شهروندان عرضه کنیم.
او افزود: در سال جاری قصد داریم، به اندازه ۹ سال گذشته پروژههای فیبر نوری را در سراسر استان گسترش دهیم. همچنین، توسعه فیبر نوری تأثیر قابل توجهی در صرفهجویی مصرف برق دارد و زمانی که برق و انرژی از سیم به شبکه انتقال پیدا میکند باید بعد از دو کیلومتر تقویت شود اما در فیبر نوری حداقل ۲۰ کیلومتر از این نور بدون تقویت انعکاس داده میشود که موجب کاهش انرژی است.
سرپرست مخابرات منطقه اصفهان گفت: پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها یکی از ابرپروژههای مخابرات ایران است که نیازمند اعتبارات و منابع گستردهای است و در واقع یک مهاجرت از تکنولوژی قدیمی (کابل مسی) به تکنولوژی جدید (فیبر نوری) است که زیربنای بسیاری از پروژههای آینده محسوب میشود. این تغییر با همکاری دستگاههای متولی و همراهی مردم میسر خواهد شد.
فارقلیطیان با اشاره به اینکه در سال ۹۵، توسعه فیبر نوری در استان اصفهان شروع شد واولین ارائهکننده فیبر نوری در کشور بودیم، یادآور شد: این پروژه در حال حاضر شامل اتصال به منازل، مجتمعها، بانکها، شرکتها و تمامی نقاط استان است.
او افزود: حدود ۱۲ هزار کیلومتر فیبر نوری در استان اصفهان داریم و این رقم با افزایش تعاملات با دستگاههای استانی و شهرداری افزایش خواهد یافت. در این زمینه، همکاری با شهرکهای صنعتی با توجه به نقش مهمی که در تولید و اشتغال و برقراری ارتباطات دارند، ضروری است.
او اظهار کرد: در مخابرات استان اصفهان حدود ۳ میلیون تلفن ثابت سیمی و مسی ارتباطات را برقرار میکنند که حدود ۲و نیم میلیون فعال و ۱ و نیم میلیون در شهر اصفهان ارتباط برقرار میکنند.
فارقلیطیان تاکید کرد: باید از ارتباطات مسی گذر کنیم و به فیبر نوری برسیم زیرا ارتباطات مسی ضعیفتر است و نیاز جامعه به سرعت بالا حس میشود و در این راستا به سمت فیبر نوری رفتیم که میتوان آن را به اتوبان صد بانده تشبیه کرد. همچنین فیبر نوری تکنولوژی پذیر است و در پشتیبانی سرعت بالایی دارد.
این مقام مسئول افزود: مشترکان میتوانند در مناطقی که تحت پوشش فیبر نوری قرار دارد، برای بررسی وضعیت پوشش دهی فیبر نوری در منطقه خود، به سامانه my.tci.ir یا اپلیکیشن مخابرات مراجعه کنند.
فارقلیطیان درباره مزایای فیبر نوری توضیح داد: فناوری فیبر نوری بر افزایش سرعت اینترنت، کاهشعلاوه مصرف برق و ممانعت از سرقت کابلهای مسی وهمچنین، ارتقاء سرعت اینترنت را به همراه خواهد داشت.
سرپرست مخابرات منطقه اصفهان با بیان اینکه سرقت کابلهای مسی و هزینه های بالای اتصال مجدد آن مهمترین چالش مخابرات اصفهان است، گفت: از شهروندان درخواست می کنیم در صورت مشاهده سرقت خطوط و تجهیزات مخابرات با شماره ۱۱۰ یا ۳۶۶۲۵۴۰۰ تماس بگیرند.
فارقلیطیان با اشاره به اینکه ارائه سرویس فیبرنوری نیازمند تعامل مشترکین است، افزود: ما در جشنوارههای مختلف سعی داریم تسهیلاتی برای این امر فراهم کنیم. ضمن آنکه، مودمهای ارائهشده در این جشنوارهها به صورت رایگان و بدون هزینه در اختیار مشترکین قرار میگیرد. علاوه بر این، در مناطق تحت پوشش فیبر نوری، امکان ثبتنام و استفاده از سرویسهای اینترنتی رایگان فراهم است.
او بیان کرد: سرعت اینترنت در ایران تحت تأثیر نوع تکنولوژی لایه دسترسی است. ما در استان اصفهان حدود ۶۰۰ هزار مشترک داریم که از خدمات پهنای باند استفاده میکنند. از این تعداد، حدود ۱۵۰ هزار مشترک از تکنولوژی ADSL استفاده میکنند که سرعت متوسط آنها بین ۳ تا ۴ مگابیت در ثانیه است.
همچنین، حدود ۲۰ هزار مشترک از تکنولوژی VDSL استفاده میکنند که سرعت متوسطی در حدود ۳۰ تا ۴۰ مگابیت در ثانیه را فراهم میکند. البته ۵۰ هزار مشترک نیز از فیبر نوری استفاده میکنند که سرعتهای بالاتری را تجربه میکنند.
فیبر نوری زیربنای تحقق شهر هوشمند، دولت الکترونیک و انقلاب صنعتی چهارم
در ادامه این نشست، معاون شبکه مخابرات اصفهان با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ اجرای پروژه فیبر نوری در قالب شبکههای تجاری آغاز شده است،گفت: با طرح ملی توسعه اینترنت ثابت از سال ۱۴۰۰ این پروژه شتاب بیشتری داشته است.
هاشمی بیان کرد: در حال حاضر در بیش از ۳۰ شهر استان اصفهان این پرو ژه در حال اجرا و تقریباً تمامی مناطق کلانشهر اصفهان تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار گرفتهاند.
او با اشاره به اینکه فیبر نوری زیربنای تحقق شهر هوشمند، دولت الکترونیک و انقلاب صنعتی چهارم است، افزود: انتظار داریم دستگاههای اجرایی مانند شهرداریها، شرکتهای خدماترسان و نهادهای مرتبط، همکاری لازم را در اجرای این پروژه ملی داشته باشند.
پاسخ دهید