مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان از حمایت از تأسیسات ارائهدهنده غذاهای سنتی اصفهان خبر داد.
بهگزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران به نقل از میراثآریا، امیر کرمزاده روز ۹ مهرماه و همزمان با گرامیداشت هفته گردشگری و در آئین افتتاح منوی غذاهای سنتی اصفهان در رستوران هتل پارسیان عالیقاپو، با تأکید بر استفاده کامل از ظرفیتهای صنعت غذا در حوزه گردشگری، اعمال مشوقهای حمایتی برای واحدهای فعال در این حوزه را خواستار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان گفت: استان اصفهان علیرغم مشکلات سیاسی و بینالمللی اخیر، بهترین روزهای خود را در این صنعت سپری میکند.
کرمزاده ادامه داد: حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد حوزه گردشگری در ارتباط با صنعت غذا تعریف میشود، لذا متأسفانه در کشورمان نتوانستهایم از ظرفیت اقتصادی عظیم تنوع غذاها و طعمهای مختلف که در مناطق گوناگون تولید میشود بهرهبرداری شایستهای داشته باشیم.
او افزود: استان اصفهان ازنظر تنوع غذاهای محلی و بومی یکی از استانهای سرآمد در این حوزه است و تلاش میکنیم تا با موافقت و همکاری استاندار اصفهان، مشوقهایی ازلحاظ مالیاتی و یا تسهیلاتی برای هتلهایی نظیر هتل عالیقاپو که اقدام به ارائه غذاهای سنتی میکنند در نظر گرفته شود.
پاسخ دهید