The Latest News

استاندار اصفهان گفت: همه شرایط فراهم است که شهر و استان اصفهان را به دوستدار محیط زیست تبدیل کنیم

یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبت‌ها پخت آن رواج دارد شله زرد است. این دسر که هم شکل بسیار جذاب و هم طعم بسیار لذیذی دارد در اکثر اعیاد مذهبی، ایام ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری، و در هیئت‌ها به-عنوان نذری طبخ می‌شود. ماده‌ی اصلی شله‌زرد برنج است که بهتر است از انواع برنج ریز و نیم‌دانه باشد. برنج موردنظر برای شله-زرد حتما باید حدود یک روز در آب خیسانده و نرم شود.

دکتر مرجان شاکری سرپرست اداره کل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: با بیان اینکه محیط زیستی ترین استاندار کشور در کنار ما هستند، ابراز داشت: امید است سمن‌های زیست محیطی و مردم اصفهان به ما کمک کنند تا یک ورق طلایی در تاریخ محیط زیست این دیار ثبت شود و به احیای تالاب گاوخونی به عنوان قلب اصفهان توجه کنیم.

استاندار اصفهان، نصف جهان را میعادگاه هنر و اندیشه ایرانی دانست و بر کاربردی کردن عناوین ملی و جهانی این شهر تاریخی تأکید کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان بر لزوم ایجاد پایانه صادرات صنایع‌دستی در استان اصفهان تأکید کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، ابلاغ سند توسعه صنایع‌دستی را مبشر توسعه صنایع‌دستی ایرانی معرفی کرد.