نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران : سعید آجلی، دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در نشست خبری که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد،گفت: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که به عنوان قدیمی ترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته میشود با حضور گسترده افراد خلاق فن آفرین و کارآفرین فرصتی مناسب برای تبادل ایده ها تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزه های مختلف فناوری است. در این جشنواره علاوه بر رقابت جذاب طرح ها و ایده های نو در حوزه فناوری در بخش مسابقه ای رویدادهای جانبی مختلفی نیز تدارک دیده شده که فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور را مخاطب خود قرار میدهد.
وی اظهار داشت: شرکت های فناور و دانش بنیان، شرکتهای رشد یافته مستقر در پارک های علم و فناوری، شرکتهای نوپا و در حال رشد مستقر در مراکز رشد، شرکت های صنعتی فناور، واحدهای تحقیق و توسعه شرکت ها و صنایع بزرگ، سرمایه گذاران بخش خصوصی و دولتی سرمایه گذاران خطر پذیر خیرین حامی کارآفرینی و سکوهای تأمین مالی جمعی از مخاطبان اصلی این جشنواره هستند.
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در تشریح جوایز این رویداد به بخش مسابقه ای جشنواره اشاره و تصریح کرد: مسابقه در سه بخش طراحان کسب و کار، فن آفرینی و تجاری سازی فناوری و فناور صنعت ساز برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام اولیه ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان و ثبت نام نهایی ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان بوده است خاطرنشان کرد: در بخش طراحان کسب و کار از ۱۰۵ طرح فناورانه از ۲۲ استان و ۷ شرکت به مرحله فینال جشنواره راه یافتند، در بخش فن آفرینی و تجاری سازی فناوری، ۶ طرح و ۱۸ استان محصول فناورانه ۷ شرکت به مرحله فینال بخش نوپا جشنواره راه یافتند، ۵۴ طرح و ۱۲ استان محصول فناورانه ۱۰ شرکت به مرحله فینال بخش رشد یافته جشنواره راه یافتند، بخش جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات از ۲۹ طرح از ۸ استان و محصول فناورانه ۷ شرکت به مرحله فینال جشنواره راه یافتند.
وی درخصوص بخش جایزه ویژه پویانمایی گفت: از ۲۵ طرح از ۸ استان و محصول فناورانه ۱۵ طرح به مرحله فینال جشنواره راه یافتند و این به پیشنهاد معاون علمی و فناوری رییس جمهور و با رویکرد توجه به صنایع خلاق و هنر در نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی طراحی شده است.
آجلی مخاطبان اصلی این بخش را فعالان عرصه پویانمایی دانست و اضافه کرد: جایزه ویژه پویانمایی در ۲ بخش « استودیوها» و « شرکت ها و تیم های نوپا» در نظر گرفته شده و مجموع جوایز آنها چهار میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: بخش جایزه ویژه عماد از ۳۶ طرح از ۱۱ استان و محصول فناورانه ۶ شرکت به مرحله فینال جشنواره راه یافتند، بخش جایزه ویژه مدیریت شهری از ۲۵ طرح از ۷ استان و محصول فناورانه ۱۰ شرکت به مرحله فینال جشنواره راه یافتند.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در مسیر بینالمللی
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اضافه کرد: رایزنی هایی با مراکز مختلف از جمله مرکز منطقهای یونسکو در اصفهان(آیریس) و دفتر روابط بینالملل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای پررنگتر شدن بخش بینالمللی نوزدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی صورت گرفته و در حال پیگیری است.
وی با اشاره به تعاملات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با کشورهای مختلف بهویژه در آسیا و منطقه، افزود: بین المللی سازی جشنواره شیخ بهایی از سالهای اخیر پیگیری شده است اما در دوره نوزدهم تلاش میشود که این بخش جدیتر و فعالتر باشد و شاهد حضور تعدادی از فناوران، مدیران و کارشناسان پارکهای علم و فناوری و سخنرانان بینالمللی باشیم.
نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فنآفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان برگزار میشود.
پاسخ دهید