به بهانه فصل برداشت سیب در سمیرم؛ تصاویر سردخانه فجر سمیرم

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طبیعت گردشگران، سمیرم قطب باغداری استان اصفهان است و بیشترین باغ در شهرستان به سیب اختصاص دارد که سیب رد، گلدن، گلاب بهاره و پاییزه ارقامی است که باغات شهرستان را تشکیل می‌دهد.
فصل برداشت سیب در سمیرم از اواخر شهریور آغاز و به مدت دو ماه ادامه دارد که امسال به دلیل کاهش تولید، مدت زمان برداشت کمتر شده است.
با شروع فصل برداشت سیب کارگران فصلی از استان‌های چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و سیستان بلوچستان به این شهرستان برای برداشت سیب می‌آیند.
محصول تولید شده این روز‌ها به بازار‌های مصرف منتقل می‌شود و قسمتی از محصول هم به سردخانه و بازار‌های خارجی صادر می‌شود.
سیب درختی یکی از مهمترین محصولات باغی شهرستان سمیرم می باشد، به طوری که می توان گفت اقتصاد منطقه متکی به تولید این محصول می باشد .
براساس نظرات کارشناسان حوزه کشاورزی پیش بینی می شود از 18 هزار و ۵۰۰ هکتار باغ شهرستان سمیرم بیش از 100 هزار تن سیب رد و گلدن برداشت شود.
هرچند رکورد تولید سیب درختی در سمیرم بیش از ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن در سال‌های پر آب بوده و امسال تولید این محصول ۷۰ درصد نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته است، سرمای بهاره و سرمازدگی یکی از عوامل کاهش تولید سیب درختی در سمیرم بوده است .
با توجه به فصل برداشت سیب در شهرستان سمیرم، تصاویری از “سردخانه فجر سمیرم” را باهم مشاهده می کنیم.
عکاس: فاطمه صابری