در آئین امضای تفاهم نامه سرمایهگذاری احداث خط ریلی صنعتی بین راهآهن و پالایشگاه اصفهان، مدیر عامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، با اشاره به اینکه هلدینگ پتروپالایش اصفهان ۲۲ درصد از نیاز سوخت کشور برای ۱۷ استان را تامین میکند و در حوزه صادرات نیز فعالیت گستردهای دارد گفت:با توجه به زنجیره ارزش و تنوع محصولات، تولیدات متعددی برنامهریزی شده که در آینده نزدیک تعداد آنها به حدود ۵۰ محصول خواهد رسید؛ از جمله تولید روزانه ۷۰۰ تن گوگرد و انواع کودهای شیمیایی مرتبط با گوگرد و سوختهای مختلف که به سراسر کشور از طریق شبکههای حملونقل منتقل میشوند.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران و به نقل از خبرنگار واحد رسانه روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، دکترمحسن قدیری، همچنین نقش راهآهن را در جابجایی این محصولات اساسی دانست و تاکید کرد: این زیرساخت حملونقل، از اهمیت ویژهای برای هلدینگ برخوردار است و ما در شهر انرژی قرار داریم که سایر محصولات مرتبط با مواد نفتی تولید می شوند که می توانند از این راه آهن استفاده کنند.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، با اشاره به اینکه استفاده از راهآهن میتواند هزینههای حملونقل را تا ۴۰ درصد کاهش دهد، گفت: این روش حملونقل، ایمنتر، سریعتر و با حجم بالاتری صورت میگیرد که در نتیجه باعث میشود محصولات با امنیت بیشتر و در موعد مقرر به دست مشتریان برسد.
قدیری درباره اینکه استفاده از جاده چه هزینه هایی برای پالایشگاه اصفهان دارد، افزود: بخش قابل توجهی از ناوگان حملونقل جادهای ما قدیمی است و استفاده از جادهها مشکلات عدیده ایمنی، پدافند غیرعامل، مسائل زیستمحیطی و تهدیدهای امنیتی به همراه دارد. در مقابل، راهآهن این امکان را فراهم میکند که مدیریت و امنیت حملونقل بهینه شود و حتی سایر شرکتهای فعال در این شهر انرژی از این مسیر بهرهمند شوند.
وی گفت: این راه آهن می تواند زمینه استفاده سایر کشورها را فراهم کند و ما در قابل مسئولیت های اجتماعی در این زمینه کمک کنیم.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ، درباره دستاوردهای این تغییر در حملونقل عنوان کرد: استفاده از راهآهن باعث میشود حدود ۴۰۰ تانکر در رفتوآمدهای جادهای کاهش یابد که این خود ایمنی را افزایش داده و آلودگی هوا را نیز کاهش خواهد داد و ایمنی و تاب آوری ما را بالا می برد و در آینده پاسخگویی ما را به مشتریان بیشتر خواهد کرد.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان همچنین اظهار کرد: هدفگذاری کردهایم تا در سالهای آتی بیش از ۳۰ درصد از بار این مجموعه از طریق راهآهن جابجا شود و ظرف دو سال آینده این میزان به حدود ۷۰ درصد برسد. این اقدام میتواند ضمن کاهش تصادفات و هزینهها، بهرهوری را افزایش دهد و در راستای مسئولیتهای اجتماعی شرکت، به کاهش آلودگی هوا کمک کند.
وی تاکید کرد : این تغییرات به افزایش تابآوری شرکت کمک میکند و امیدوار است با بهرهگیری بیشتر از راهآهن، پاسخگویی به نیاز مشتریان را بهبود بخشند.
گفتنی است، تفاهمنامه سرمایهگذاری احداث خط ریلی صنعتی با هدف انتقال ۴ میلیون تن انواع فرآوردههای نفتی از پالایشگاه اصفهان، کاهش ۳۵ درصدی حملونقل جادهای بار از شهرک انرژی اصفهان معادل حداقل ۴۰۰ تریلر در روز، کاهش اثرات مخرب زیست محیطی در مقایسه با حملونقل جادهای و کاهش تصادفات جادهای و افزایش ایمنی حمل بار بین راهآهن جمهوری اسلامی ایران و هلدینگ پتروپالایش اصفهان منعقد شد.
هلدینگ پتروپالایش اصفهان برای این طرح ۷ همت سرمایهگذاری انجام داده است.
این مسیر ریلی به طول تقریبی ۸۳ کیلومتر، واقع در استان اصفهان، شهرستانهای کوهپایه، برخوار و شاهینشهر خواهد بود و به ایستگاه ریلی ورتون واقع در شهرستان کوهپایه متصل میشود.
۱۲ تقاطع غیر همسطح بزرگ در این مسیر قرار دارد و دارای ۲ ایستگاه میانی تلاقی و سبقت و یک ایستگاه تخلیه و بارگیری در سایت پالایشگاه اصفهان است.
گفتنی است در راستای حمایت از تولید ملی کشور و پیشبرد اهداف پروژه ، در سال گذشته پالایشگاه اصفهان نسبت به خرید ۱۳ هزار تن ریل از شرکت ذوب آهن اصفهان اقدام نموده است .
پاسخ دهید