سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان گفت: در دور دوم جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر»، بخش دانشآموزی نیز به جشنواره اضافه شده و کارگاههای آموزشی مختلفی با حضور اساتید برجسته کشور در حاشیه این رویداد برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران به نقل ازاداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، علی معرکنژاد روز 29 آبان ماه در نشست خبری دومین جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر» با بیان اینکه جشنواره ملی رادیویی صدای شهر در سال گذشته با رویکرد بهرهمندی از ظرفیتهای چشمگیر رسانه اثرگذار رادیو طراحی و برگزار شد، اظهار کرد: انتقال ماموریتها و رسالتهای مدیریت شهری به شهروندان بهواسطه ابزار رادیو و توانمندسازی افراد در عرصه رادیو بهویژه نسل نوجوان و جوان دو هدف مهم طراحی این جشنواره بود.
وی با بیان اینکه دوره نخست جشنواره در دو بخش مردمی و حرفهای برگزار و از ۲۷ استان کشور ۳۶۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد، افزود: در دور دوم جشنواره، بخش دانشآموزی نیز به جشنواره اضافه شده و کارگاههای آموزشی مختلفی با حضور اساتید برجسته کشور در حاشیه این رویداد مهم برگزار میشود.
جشنواره رادیویی «صدای شهر»، بهرهبرداری از ظرفیت رادیو در تعامل با مخاطب است
مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان نیز اظهار کرد: توجه به توسعه فرهنگی در کنار توسعه عمرانی از رسالتهای مهم مدیریت شهری است و مدیریت شهری اصفهان نیز این مهم را در میان رسالتهای خود قرار داده است.
یوسف افشارینیا با بیان اینکه شهرداری اصفهان تعامل بسیار خوبی با نهادهای فرهنگی دارد و در زمینه هویتمحوری و عدالتگستری که دو رسالت مهم رسانه ملی بهشمار میروند، کمکرسان این نهاد است، افزود: جشنواره ملی رادیویی صدای شهر تلاش کرده تا با تاکید بر جنبه شنیداری رسانه، جای خالی این مولفه مهم را در ارتباط با مخاطب پر کند و از ظرفیت چشمگیر رادیو در این زمینه بهرهمند شود.
وی خاطرنشان کرد: اختتامیه این جشنواره در دیماه سال جاری برگزار و صاحبان آثار برگزیده نیز معرفی میشوند.
گسترش فرهنگ شهروندی، از رویکردهای مهم جشنواره رادیویی «صدای شهر» است
مدیر جشنوارههای سازمان صداوسیما نیز با بیان اینکه یکی از شاخصهای توسعه کشور گسترش فرهنگ شهروندی است، گفت: بیشک برگزاری رویدادهایی مانند جشنواره صدای شهر در پیشبرد این هدف اثرات فراوانی دارد.
سمیه پشندی افزود: محورهای موضوعی این دوره جشنواره شامل چهار موضوع مهم در حوزه مدیریت شهری است که همراه با جزئیاتی در شیوهنامه جشنواره اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره در بخش اجرایی کاملا مردمی و در بخش داوری، تخصصی است. همچنین بهمنظور رعایت اصل عدالت، مقرر شد دبیرخانه دریافت آثار در تهران مستقر باشد و آثار از طریق یک سایت دریافت و مشخصات صاحبان آثار جهت داوری عادلانه موقتا حذف میشود.
امتیاز ویژه دومین جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر»، افزودن بخش دانشآموزی است
نظر شما؟
عالی 0
مفید 0
غیرمفید 0
پاسخ دهید