به همت انجمن صنفی نیروگاهی ایران و با مشارکت و میزبانی فولاد مبارکه؛ همایش سالانه “کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه‌های کلاس F ” آغاز شد

همایش سالانه “کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه‌های کلاس F ” به همت انجمن صنفی نیروگاهی ایران (اصنا) با مشارکت و میزبانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران، همایش سالانه «کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه‌های کلاس F” به همت انجمن صنفی نیروگاهی ایران (اصنا) با مشارکت و میزبانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان آغاز شد.
این همایش که از ۲۷ تا ۲۹ آذر ماه در سالن نگین سپاهان شهر برگزار خواهد شد، فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش، ارائه دستاوردهای نوین و بررسی چالش‌های پیش‌روی صنعت نیروگاهی است.
توربین‌های گازی کلاس F عموماً به دلیل بهره‌وری بالا، کاهش مصرف سوخت و تولید کم‌تر آلاینده‌ها به‌عنوان گزینه‌ای مؤثر در تولید انرژی شناخته می‌شوند. این نقش در مناطقی که نیاز به تولید پایدار انرژی وجود دارد، پررنگ‌تر است؛ لذا این رویداد به بررسی آخرین نوآوری‌ها و روش‌های بهینه‌سازی عملکرد این توربین‌ها اختصاص دارد و تلاش خواهد شد تا راهکارهای مؤثری در این زمینه ارائه شود.
گفتنی است، سخنرانی‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی و برگزاری نمایشگاه از برنامه‌های این همایش است که توسط صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

رئیس نیروگاه فولاد مبارکه:
راه‌اندازی توربین‌های راندمان بالا کمک موثری به حفظ فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت داشته است
محمد نصیری، رئیس نیروگاه فولاد مبارکه و دبیر همایش «سالانه کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه‌های کلاس F گفت: امسال توربین‌های راندمان بالا در این شرکت در مدار قرار گرفت و در تابستان کمک موثری به حفظ فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت مادر داشت.
محمد نصیری دبیر همایش و رئیس نیروگاه فولاد مبارکه در همایش «سالانه کاربران توربین‌های گازی با تمرکز بر نیروگاه‌های کلاس F اظهار کرد: «اصنا» سالانه همایشی در سال‌های گذشته با موضوع توربین‌ها برگزار می‌کرد که توربین‌های کلاس F امسال مورد توجه و تمرکز قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کلمه «ناترازی» بسیار مطرح می‌شود و زمانی که سوخت کم شود، راندمان مهم می‌شود و فولاد مبارکه از سال ۱۴۰۰ پروژه توربین‌ها را با همکاری گروه مپنا آغاز کرد و امسال این توربین‌های راندمان بالا در مدار قرار گرفت و در تابستان کمک مؤثری به حفظ فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت مادر داشت.
رئیس نیروگاه فولاد مبارکه خاطر نشان کرد: مدیرعامل فولاد مبارکه نظر بر چالش راه‌اندازی توربین‌ها و با دید مثبت در رفع آنها و حقیقت بومی‌سازی و تأمین قطعات مورد نیاز، میزبانی همایش را پذیرفته است.
نصیری افزود: ۱۴ کارگاه آموزشی برای بیان تجربیات در این همایش چند روزه برنامه‌ریزی شده و ۹۲ مقاله در زمینه‌های مرتبط نیز دریافت شده است و بازدید از خط تولید فولاد مبارکه روز پنجشنبه برنامه‌ریزی شده است.
وی چالش‌های مرتبط با بهره‌برداری توربین‌ها و نیروگاه‌های صنایع، تازه‌های بومی‌سازی توربین‌ها، ارتقای راندمان و بهینه‌سازی مصرف سوخت را از محورهای کلیدی این همایش عنوان کرد و افزود: هم‌افزایی و افزایش آگاهی و ارتباطات از دستاوردهای این همایش خواهد بود و امیدواریم بخشی از چالش‌های مرتبط با موضوع توربین‌های کلاس F حل شود و راهکارهای مناسبی برای آنها ارائه شود.
انتهای پیام/