به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران ،رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان ،محمدرضا خیامباشی در نشست خبری بااصحاب رسانه افزود: برگزاری همایشهای علمی با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری اطلاعات و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی و صنعتی می تواند قدم مهمی برای توسعه کشور باشد که البته توسعه زیرساختها نیز لازمه حرکت در این بخش است.
وی ادامه داد: پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش با همکاری دانشگاه اصفهان و انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران از سه شنبه هفته جاری به مدت سه روز با حضور مهمانان و مقامات استانی و ملی در تالار پیامیر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار می شود .
خیام باشی تصریح کرد: تیم اجرایی این کنفرانس از حدود یک سال گذشته، با مسئولیت دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان، کار خود را آغاز کرده است. در روزهای پایانی، تیم برگزاری بهصورت شبانهروزی در تلاش است تا این رویداد علمی را به بهترین نحو ممکن برگزار کند.
وی خاطرنشان کرد:«کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش» از همایشهای مهم در حوزه مهندسی کامپیوتر است که سابقه کم نظیری بین سایر همایش های این حوزه در کشور دارد وهر ساله محققان مختلفی در زمینههای گوناگون مرتبط با کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دستاوردهای خود را در آن ارائه میکنند، نخستین دوره این همایش در سال ۱۳۸۲ برگزار شد.
وی بااشاره به مشکلات و چالشهای خاص برگزاری کنفرانسها عنوان کرد:یکی از نگرانیهای اخیر ما، تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات در هفته گذشته بود که نگرانیهایی در خصوص امکان برگزاری حضوری کنفرانس به وجود آورد. با این حال، پیشبینیهای لازم در این زمینه انجام شده و امیدواریم که مشکل خاصی پیش نیاید.
رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان تصریح کرد: همایش امسال با تمرکز بر زمینههای نو و کاربردی در 8محور هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و تحلیل داده، شبکههای ارتباطی، امنیت سامانههای فناوری اطلاعات، کسب و کار الکترونیکی و اقتصاد دیجیتالی، تحول دیجیتالی و فناوریهای نوظهور، طراحی دیجیتال، معماری کامپیوتر و فناوری اطلاعات و مهندسی نرمافزار در فناوری اطلاعات برگزار می شود.
محمدحسین باطنی بیان کرد: در این کنفرانس بین المللی۶۰ مقاله از بین بیش از ۱۶۰ مقاله دریافتی مورد پذیرش قرار گرفته است که ۳۶ مقاله در بخش ارائه شفاهی و ۲۴ مقاله نیز برای بخش پوستر می باشد.
دبیر پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش ادامه داد: موضوعات اصلی شامل هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، ارتباطات و رایانههای کوانتومی است که بر اساس نیازهای کشور و اسناد بالادستی تدوین شدهاند.
وی گفت: در این دوره، ۱۷ کارگاه آموزشی در چهار محور اصلی شامل هوش مصنوعی، فناوریهای نوظهور، تجارب عملی و بستههای دانشآموزی برگزار میشود.
باطنی اضافه کرد: برنامههایی همچون فناوریهای چاپ سهبعدی، واقعیت افزوده، و فناوری پهپادها از دیگر موضوعات مطرح در این کارگاهها هستند.
وی در ارتباط با اهداف این کنفرانس توضیح داد: فراهم آوردن بستری برای ارتباطات و همکاری های دانشگاهی و پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات، توسعه و گسترش فعالیت های دانشی و ارزشمند در این عرصه و اشتراکگذاری دانش و فناوری موجود این حوزه برای زیست بوم فناوری اطلاعات کشور از اهداف برگزاری این رویداد علمی است.
همچنین دبیر علمی پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش نیز در ادامه گفت: مقالات دریافتی برای این کنفرانس بین المللی از ۳۱ دانشگاه داخلی و ۶ دانشگاه خارجی از پنج کشور می باشد.
مرجان کائدی ادامه داد: مقالات دریافتی مربوط پژوهشگران ۳۱ دانشگاه داخلی و ۶ دانشگاه خارجی از پنج کشور بود و در میان دانشگاههای داخلی بیشترین مقالات به ترتیب مربوط به دانشگاههای اصفهان و تهران است.
وی یادآور شد: سه نفر از پنج سخنران کلیدی این رویداد از اساتید دانشگاههای مطرح خارچی هستند و ترکیب ارائه مقالات در این همایش هموزن سایر رویدادهای علمی مطرح در این حوزه در دنیاست و ۳۴ نفر از داوران داخلی و خارجی، ارزشیابی مقالات را بر عهده داشتند.
وی تاکید کرد: کلیه مقالات این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) و مقالات انگلیسی آن نیز در «IEEE Xplore» که یکی از مهمترین پایگاه های اطلاعاتی جهان بویژه در حوزه فنی مهندسی است نمایه می شود.
دانشگاه اصفهان میزبان برگزاری پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات
نظر شما؟
عالی 0
مفید 0
غیرمفید 0
پاسخ دهید