مرکز بهداشت استان اصفهان به عنوان مرجع ناظر در سراسر استان اصفهان به صورت شبانه روزی کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار می دهد.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان با اشاره به شایعاتی مبنی بر آلودگی آب شرب اصفهان که روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده و منجر به نگرانی هم استانیهای محترم شده است گفت : سلامت آب شرب مورد تایید مرکز بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم استان می باشد و مردم به هیچ عنوان نگران سلامت آب شرب نباشند.
فهیمه امیری با تاکید بر سلامت آب شرب مصرفی استان اصفهان گفت: کلرسنجی به صورت روزانه و نمونه برداری میکروبی و شیمیایی به صورت ماهیانه و سالیانه از شبکه آب کلیه شهرها و روستاهای استان توسط مراکز بهداشت در استان انجام می گیرد و مرکز بهداشت استان اصفهان به عنوان مرجع ناظر در سراسر استان اصفهان به صورت شبانه روزی کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار می دهد.
وی تاکید کرد: آب شرب اصفهان کاملا سالم و بهداشتی می باشد و به محض ورود آب خام به تصفیه خانه آب باباشیخعلی، که جزء بزرگترین و پیشرفته ترین تصفیه خانه های خاورمیانه می باشد ، بمنظور حذف آلاینده ها ،کلیه فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی و گندزدایی بر روی آب خام انجام شده و مورد تصفیه کامل قرار می گیرد.
امیری خاطرنشان کرد: کلیه عوامل میکروبی، شیمیایی و آلاینده ها در بدو ورود از طریق فرآیندهای فیزیکی ، انعقاد و لخته سازی، ته نشینی و گندزدایی از آب حذف می شوند و آب به صورت کاملاً سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار می گیرد.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان افزود: تصفیه خانه آب باباشیخعلی مجهز به سیستم ازن زنی به عنوان یکی از پیشرفته ترین روشها برای گندزدایی آب شرب است و در انتهای فرآیند تصفیه، برای حفظ کلر باقیمانده در شبکه آب شرب و جلوگیری از آلودگی ثانویه ، مجددا با کلر گندزدایی می شود.
آخرین اخبار
شما می توانید لذت ببرید
استاندار اصفهان گفت: همه شرایط فراهم است که شهر و استان اصفهان را به دوستدار محیط زیست تبدیل کنیم
یکی از مشهورترین و محبوبترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبتها پخت آن رواج دارد شله زرد است. این دسر که هم شکل بسیار جذاب و هم طعم بسیار لذیذی دارد در اکثر اعیاد مذهبی، ایام ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری، و در هیئتها به-عنوان نذری طبخ میشود. مادهی اصلی شلهزرد برنج است که بهتر است از انواع برنج ریز و نیمدانه باشد. برنج موردنظر برای شله-زرد حتما باید حدود یک روز در آب خیسانده و نرم شود.
دکتر مرجان شاکری سرپرست اداره کل حفاظت محیطزیست اصفهان گفت: با بیان اینکه محیط زیستی ترین استاندار کشور در کنار ما هستند، ابراز داشت: امید است سمنهای زیست محیطی و مردم اصفهان به ما کمک کنند تا یک ورق طلایی در تاریخ محیط زیست این دیار ثبت شود و به احیای تالاب گاوخونی به عنوان قلب اصفهان توجه کنیم.
استاندار اصفهان، نصف جهان را میعادگاه هنر و اندیشه ایرانی دانست و بر کاربردی کردن عناوین ملی و جهانی این شهر تاریخی تأکید کرد.