موسسه نان آوران ایساتیس؛ پیشرو در کیفیت و اشتغال زایی

بهمن توکلی فرد
پژوهشگر رسانه وروابط عمومی

به گزارش پایگاه خبری طبیعت گردشگران اعضای پایگاه خبری توان نگار ، از کارگاه نان آوران ایساتیس که در کیفیت و اشتغال زایی پیشرو می باشد در محل این موسسه در درچه اصفهان دیدن نمودند.
نصرالله سالار منش مدیر مجموعه دربین معلولان اعلام نمود : این کارگاه از حدود هشت سال پیش شروع به فعالیت نموده و جزوه نخستین مجموعه کشوری است که به طبخ نان های حجیم و نیمه حجیم و شیرینی و حتی نان پیتزا در یک مکان می پردازد.
وی افزود : برای بنده نان مثل بقیه آدم‌ها فقط نان نبود ، بلکه یک چیزی مثل ناموس ، مثل هویت یا اصل و نسب که نسل به نسل چرخیده باشد و الان توی دستای من باشد ، بنده خودم را موظف می دانستم که برای حفظ این اصالت خاندانی تلاش کنم و امانت دار خوبی باشم.
سالار منش اظهار داشت : سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن نان حجیم و یک هزار و ۸۰ تن انواع شیرینی ها در این مجموعه تولید می شود که برای ۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی در پی داشته است.
این کارآفرین برتر کشور گفت : کلیه تولیدات مجموعه نان آوران ایساتیس به صورت ارگانیک است و فرایند تخمیر در خمیر بدون استفاده از جوش شیرین و مواد افزاینده شیمیایی می باشد.